За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Анатомия на модните бижута - четири базови техники

Техника:Работа с бижутерийни телчета, низане, мемори тел и еластична корда
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Екип, Милена Илийчкова
Цена:60лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Модни бижута с четири базови техники е забавен и отпускащ мини-курс за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели. Открийте възможността сами да правите своите гривни, колиета и пръстени и се подгответе за задаващия се моден сезон. 

 

В рамките на 6 часа, ще покриете четирите базови бижутерийни техники - Низане, Телчета, Еластична корда и Мемори тел. Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка, ще придобиете полезни умения, ще се запознаете с основните инструменти, главните бижутерийни елементи и аксесоари, различните типове мъниста. Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета, брошки или гривни с едни от най-забележителните и непреходни техники. Придобитите знания ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Цената на целия мини-курс е 70 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след занятието. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

 

Курсът е идеален за участници от страната, както и за такива, които често пътуват в командировка.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 70 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четирите предвидени в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

 • Как да използваме основните бижутерийни инструменти;
 • Как да оформяме телчета с уше;
 • Как да оформяме телчета с навивка;
 • Как да свързваме композиции от телчета;
 • Как да направим колие, гривна или обици използвайки различни видове телчета;
 • Опознаване на основните размери тел за низане;
 • Запознаване с основни размери мъниста и аксесоари - стопери, капачета за стопери, предпазители за тел, накрайници за огърлица, халкички, закопчалки;
 • Характерни тънкости на техниката Низане на бижута;
 • Запознаване с различните видове еластична корда;
 • Възможности за дизайн на гривни с еластична корда;
 • Как да завършим дизайна на модели с еластична корда - връзване на възел/затваряне на стопер;
 • Запознаване с различните видове тел тип Memory, основните им приложения и възможности за дизайн;
 • Рязане на тел тип Memory;
 • Как да оформим уше с тел тип Memory;
 • Как да завършим дизайна на модели с тел тип Memory;
 • Характерни тънкости в работата с мемори тел.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Мини-курсът продължава цял ден и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Занятията от този мини-курс са целодневни, но ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 


Мнения на наши ученици за урока:
 
"Всичко беше полезно и интересно!" Силвана Василева
"Отлични условия в ателието.", Виолета Георгиева
"Перфектни уроци, най-много ми допадна низане на мъниста и правенето на колието и гривните.", Ваня Георгиева

 

Анатомия на модните бижута - четири базови техники


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: