За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Винтидж техники - сутаж и бродерия с мъниста

Техника:2 различни техники
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:2 дни
Преподаватели:
Цена:120лв.
Места в групата:10

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на винтидж техниките.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета, брошки или гривни с едни от най-забележителните и непреходни техники. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Този уникален курс ще се проведе в период от 3 месеца. В рамките на 2 учебни дни вие ще покриете две винтидж техники. Курсът е идеален за участници от провинцията, както и за такива, които често пътуват в командировка.

 

Курсът се провежда през месец само в събота от 10:00 до 17:00, считано от 24.11.12.

 

Датите за провеждане на курса са: 24.11.12 и 26.01.13

 

Цената на целия курс е 120 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат на вноски от по 60 лева и 30 лева след всяко занятие. Авансът се приспада от стойността на последното занятие. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 120 лева са включени всички необходими материали за работа по време на трите предвидени в курса уроци, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Какво е бродерия с мъниста 
  • Как да изработваме бижута чрез бродерия с мъниста
  • Какво е сутаж 
  • Как да изработваме бижута чрез сутаж

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Мини-курсът продължава цял ден и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Занятията от този мини-курс са целодневни, но ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 


Мнения на наши курсисти за урока:
 
"Урокът дори надхвърли очакванията ми!", Полина Мартинова
"Всичко беше на ниво, много полезно и приятно за мен!" Даниела Крумова

Винтидж техники - сутаж и бродерия с мъниста


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: