За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Полимерна глина - модул 2

Техника:Основни техники за работа с полимерна глина
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Екип, Ивета Панталеева
Цена:60лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


 Описание на мини-курса:


 

 

Забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели.

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на работата с полимерна глина.

Ще се научите как сами да изработвате компоненти, бижута и аксесоари с една от най-атрактивните техники. Ще се запознаете с главните бижутерийни елементи и аксесоари, типовете мъниста и основните инструменти. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

Полимерната глина е по-позната като Fimo, глина, която се втвърдява след изпичане и резултатът е невероятен. В този мини-курс ние ще покрием всички базови умения и знания, които са ви нужни, за да продължите работата си с този материал удома. Ще можете сами да изработвате както елементи за своите бижута, така и напълно завършени такива. Полимерната глина е забавен и достъпен във всяко едно отношение материал. За да работите с тази техника ви е необходим минимален инструментариум, което ви дава възможност лесно да работите вкъщи. Може да комбинирате полимерна глина с всякакви други материали, което ще придаде на бижутата ви индивидуалност и собствен стил. Полимерната глина дава наистина неограничени възможности за творчество, което може да доведе до пристрастяване в най-добрия смисъл на думата:)  

 


 

Умения и знания, включени в този мини-курс:

 

  • Как да подготвим полимерната глината за работа

 

  • Как да оформяме копчета и мъниста от полимерната глина

 

  • Шаблони за релеф и приложението им

 

  • Какво е техниката Mokume gane и как да я използваме с полимерна глина

 

  • Видове и възможности на техниката Mokume gane

 

  • Как да печем полимерна глина

 

  • Как да съчетаваме полимерната глина с други материали за изработка на бижута и аксесоари

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самстоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 
Мини-курсът продължава цял ден и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем със всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:
 
Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Занятията от този мини-курс са целодневни, но ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 


Мнения на наши курсисти за урока:
 

"Аз съм възхитена от занятията в Ателие Марабу.", Красимира Деветакова
"Отлична среда и условия за работа.", Мария Иванова
 


Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Полимерна глина - модул 2


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: