За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Приложна ароматерапия за всеки

Техника:Смесване на етерични и базови масла по готови рецепти
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:4 урока
Преподаватели:Христина Христова
Цена:240лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

Забавен и познавателен курс, в края на който всички участници получават изработени от самите тях комбинации от естествени растителни масла за подобряване състоянието на тялото, ума и душата. Пълният им списък можете да видите по-долу.

 

Познанието за ароматите, натрупано от хилядолетния опит, ни дава един холистичен подход към здравето и красотата. Природата ни е дала всичко, от което нашето тяло се нуждае, за да бъде здраво. Ние трябва само да подхождаме разумно и да бъдем в хармония с нея. Цялостната грижа за нашето здраве обхваща всички нива, както физическо, така и емоционално, душевно, умствено. Етеричните масла, като част от природата и нейните закони, ни въздействат на всички нива и особено на по-фините. Елате и научете как и защо? 

 

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на ароматите. Освен комбинации, подобряващи състоянието на тялото, ума и душата, ще изготвите и такива за първа помощ при настинки, грип, рани и други. Ще откриете и съчетания - естествени помощници в чистотата на дома. 

 

За да събудим още повече любопитството ви, ето какви съчетания и съответните рецепти ви очакват в отделните уроци:

 

-грижа за коса (мазна, суха, нормална);

-за почистване на дома;

-грижа за лице: масло за лице – нормална, суха, чувствителна, мазна кожа; тоник за лице – нормална, суха, акне, мазна; 

-за тяло - антицелулитно масло;

-първа помощ (раздразнения, ухапвания, ужилвания, изгаряния, възпаление, натъртвания, ожулвания); антисептичен мехлем за порязвания;

-при настинки;

-грижа за студени и уморени крака;

-грижа за ръце и нокти.

 

Курсът включва запознаване с основните принципи на ароматерапията, както и първи стъпки в приготвянето на вашите собствени комбинации от етерични масла, които ще може да използвате у дома, за вас и вашето семейство.

 

Ще се научите как сами да комбинирате маслата и как може те да станат постоянен спътник във вашия живот, и да ви помогнат при различни ситуации. Тези знания и умения ще открехнат врата към един нов свят на аромати и хармония.

 

Курсът ще се провежда от 10:00 до 13:00 часа през уикенда на следните дати: 23.11.2014, 29.11.2014, 7.12.2014, 13.12.2014. За този период ще се запознаете с основна информация за етеричните и базови масла, начините на производство, как и защо да ги използвате и ще се научите да правите комбинации от тях за различни случаи. 

 

Сполучливият резултат е гарантиран, тъй като по време на урока ще работим единствено с висококачествени биосертифицирани немски масла.

 

Цената на целия курс е 240 лева. 80 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след всяко занятие. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

 

В посочената цена от 240 лева са включени всички необходими материали за работа по време курса – 100% чисти етерични и базови биосертифицирани немски масла с най-високо качество, помощни материали, както и подробни печатни материали с информация относно маслата, начините за употреба, правилата за безопасност, рецепти и др.

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

  • Основни знания за етеричните и базови масла
  • Защо да ползваме само чисти етерични масла
  • Начини на приложение на маслата
  • Комбиниране на масла по готови рецепти
  • Безопасност на маслата
  • Въздействие на маслата
  • Видове масла, начини на производство
  • И др.

 

Независимо дали планирате да продължите заниманията си по ароматерапия и да задълбочите знанията си, това е курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимото. След като приключите занятията, ще имате културата как сами да използвате маслата във вашето ежедневие, както и какви масла да използвате. Ще знаете как да разпознавате истинските масла и какво трябва да спазвате при избора и употребата им.

 

Всеки урок от курса е с продължителност от 10:00 до 13:00 часа, в рамките на които ще има, както теоретична, така и практическа част, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на ароматерапията. Тези занимания ще ви заредят с настроение и енергия и ще ви дадат възможност да развиете усещанията си за ароматите, въображението си за комбинирането им и разбирането за мястото на естествените растителни масла в хармоничната подредба на природата!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:


 

Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите помощни материали са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

Мнения на наши ученици за урока:


 

Предстои :)

 

 

Приложна ароматерапия за всеки


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: