За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

В началото бе Vintaj

Техника:Техники за работа със система Vintaj
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:6 часа
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:60лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на урока:


 

Vintaj е един от най-харесваните мини-курсове за изработка на бижута в програмата на Ателие Марабу. Подходящ е, както за начинаещи, така и за напреднали. 

С интересната техника ще откриете артистичната и занаятчийска страна на приложната бижутерия, а в края на урока всички ще си тръгнат с по няколко чифта нови бижута в гръндж и етно стилистика.

Vintaj е система от вдъхновяващи и разширяващи възможностите техники, чрез които бижутата ви ще придобият неповторим дизайн. С атрактивната и достъпна технология от инструменти и материали ще оформятe, стилизирате и декорирате метални елементи. Vintaj е приложима върху елементи от чист мед, месинг с примеси на мед и цинк, както и върху арт метал на желязна основа. Със специалните продукти и инструменти на Vintaj ще създадете нежен и фин релеф, ще имитирате патина, ще гравирате букви и цифри, ще изработите обемни модели и още много други ефекти във винтидж и гръндж стилистика.

 

Цената на урока е 60 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след занятието. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 60 лева са включени всички необходими материали за работа по време на четирите, предвидени в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции относно всяка от изучаваните техники. 

 

Умения и знания, включени в този мини-курс:


 

  • Опознаване на основните видове материали, използвани в техниките от система Vintaj;
  • Техника за патиниране;
  • Техника за фино гравиране DecoEtch;
  • Техника за двустранен релеф DecoEmboss;
  • Техника Hammering - създаване на ефектна текстура с помощта на малък чук;
  • Техника за гравиране на букви и цифри;
  • Техника за пробиване на отвори;
  • Техника Dapping - превръщане на плоски елементи в обемни.

 

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е мини-курс за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само едно занятие ще сте способни да продължите съвсем самостоятелно да изработвате бижута вкъщи със съответната техника.

 

Урокът продължава около 6 часа и се изработват няколко бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем с всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е един прекрасен и много популярен урок, след който ще постигнете невероятни резултати в работата си и ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!

 

Какво да си носите


 

Не е нужно да носите нищо друго освен добро си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 

Основна информация:


 

Уроците в нашето училище са безплатни, заплащат се само използваните материали, предоставени от Marabu.bg. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 8 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 

 

Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.

 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 

В началото бе Vintaj


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: