За Ателие МарабуНашите преподавателиПроектиМатериалиСнимкиНашите курсистиАтелие Марабу в медиитеОт опитПромоцииКонтакти
cart
Избрали сте 0 курсa.
ВИДЕО БЛОГ ФОРУМ Абонамент ОФЕРТИ

Холистични бижута с микромакраме

Техника:Микромакраме
Ниво на трудност:Начинаещи
Продължителност:1 ден
Преподаватели:Милена Илийчкова
Цена:60лв.
Места в групата:11

 

Запишете се!Информация:


Описание на курса:


 

 

Прекарайте с нас един забавен и отпускащ урок за изработка на бижута, от който всички си тръгват с нови собственоръчно направени модели. Отличен избор за всеки, който се вълнува от холистични и зодиакални бижута, амулети и талисмани, които да изработва за себе си или своите близки.

Следвайки поредица от демонстрации стъпка по стъпка и под ръководството на един от опитните ни преподаватели, ние плавно ще ви въведем в света на бижутерията.

Ще се научите как сами да изработвате обици, колиета или гривни от полускъпоценни камъни и други естествени материали, използвайки техниката Микромакраме. Ще разберете основните специфики на това как да завършвате гривни и колиета с ефектни възли. Придобитите знания и умения ще ви помогнат самостоятелно и с лекота да изработвате бижута вкъщи.

 

Цената на мини-курса е 60 лева. 30 лева от тях следва да се платят при записване за курса. Останалите се заплащат след занятието. Оптималният брой участници е 11 души. Препоръчваме максимално ранно записване.

 

Какво включва цената на курса:

В посочената цена от 60 лева са включени всички необходими материали за работа по време на предвидените в курса техники, както и подробни печатни материали с инструкции. 

 


 

Умения и знания, включени в този урок:

 

  • Как да използваме основните бижутерийни инструменти
  • Как да познавате и съчетавате естествените материали
  • Кои камъни за какво са подходящи
  • Как да се грижим за бижутата си от естествени камъни
  • Как да ги зареждаме и пречистваме
  • Как да изработваме бижута с различни вариации на микромакраме

 

И още много неща

Независимо дали планирате да изработвате бижута като хоби или в последствие смятате да превърнете това в малък бизнес и източник на допълнителни доходи, това е урок за всеки начинаещ и покрива основното и най-необходимо. След само един ден ще сте способни да продължите съвсем професионално да изработвате бижута вкъщи със съответните техники.

 
Този мини-курс продължава цял ден и се изработват 4-5 бижута, което напълно оправдава вложените от вас средства и време. Не ви е нужен никакъв предварителен опит - ние ще ви помогнем за всичко и с радост ще повдигнем пред вас завесата на необятната вселена на приложната бижутерия. Това е една прекрасна и много популярна в момента тема, която ще ви вдъхнови за постигането на невероятни резултати в работата. Гарантирано ще останете завинаги очаровани от възможността за собствено творчество!
 

 

Какво да си носите

 

Не е нужно да носите нищо друго освен доброто си настроение и творчески дух. Всички инструменти и материали са осигурени от нас.

 


 

Основна информация:

 
Материалите, използвани във всеки един от нашите уроци, са включени в цената на съответния такъв. Необходимите уреди и инструменти са предоставени от нас в рамките на учебния час. Предлагаме също неограничени количества ароматен чай, прясно кафе и луксозни бисквити. Всички наши уроци се водят от опитни преподаватели с богат професионален опит, с чиято помощ неусетно ще навлезете в преподаваната материя. Местата за нашите уроци са ограничени, като техния максимален брой е 11 души. Това ни дава възможност да обърнем индивидуално внимание на всеки и да отработим поотделно специфичните детайли. 
 
Ако сте записали два последователни урока в един и същ ден, ще разполагате с час обедна почивка. Ако имате въпроси, относно тази информация или други наши уроци, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Ако не намирате това, което търсите в основния списък на нашите уроци, имате възможност да се запишете за частен урок. Кликнете тук, за да получите повече информация по темата.
 

Всички уроци на Ателие Марабу са съобразени с изискванията на БДС (Български държавен стандарт).

 


Мнения на наши ученици за курса:
 
"Отлични условия, много съм доволна!"
"Много добра база!", Татяна Георгиева
"Планирам да посетя и други уроци в Ателие Марабу!", Росица Петрова

Холистични бижута с микромакраме


Информация

Информация относно начините на плащане.

Уроците, които избрахте: